Bliv medlem 

Bliv medlem og bliv en del af fællesskabet med  Kontante medlemsfordele. 

o

Forening Meeting Space Masha`Allah 

Foreningen er drevet af elever til elever med læring fra de største nutidens lærde. Medlemsbidrag og kontingent anvendes til event, undervisningsmateriale og studietur til elever.

DE 99 MEST SMUKKE NAVNE & ATTRIBUTTER

Det er vigtigt, at man som menneske har kendskab til Allah Subhanahu wa ta’alas eksistens og attributter. For ellers vil man nemt kunne blive påvirket af diverse teorier og argumenter om, hvorfor Gud ikke eksisterer, eller hvorfor det hele er kommet fra Big-Bang og lignende, som har en begyndelse.

Vores bog Kalif (Iværksætteren) fortæller om de væsentlige attributter eller ting, man som muslim tror og ved om Allah subhanahu wa ta’ala. Det er ikke det eneste man tror eller ved om Allah subhanahu wa ta’ala, men det er det mest centrale og nemme at give overblik over på en hurtig måde samt fortælle hvorfor gud per definition ikke kan have nogle begyndelse eller afslutning.

Lā ʾIlāha ʾIllā Allah, Muḥammadun Rasūl Allah

AQIM AS-SALAH –  (Establish the prayer) Arabisk undervisning med udgangspunkt i Koranen med moderne undervisnings redskaber og undervisning på Dansk.

Hjælpe til Iværksætter med økonomisk viden, støtte og indsigt, men også som medvirkende til at udvikle aktive medborgere i et moderne samfund.

 Støtter lokalsamfundet og giver de unge et opholdssted i hjertet af København til dannelse af indenditet og tilstedeværelse i en tralv og digitaliseret verden.

BLIVE INVOLVERET 

Som medlem har du mulighed for at støtte foreningen og blive en del af fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden igennem rejsen i livet.

  • Gulv medlemskab: Kontingent fra 200.000 DKK om året
  • Diamant medlemskab: Kontingent fra 50.000 DKK om året
  • Sølv medlemskab: Støt fast hver år med 1.000 DKK 
  • Oprettelse af medlemskab 199 DKK

Opnå 35% procent rabat med sølv medlemskab til Masha Coffee Lounge og til AquaSharing GaveShop

SALAH

Mødet med Allah Subhanahu wa ta´ala.

ARABISK UNDERVISNING

Arabisk undervisning med udgangspunkt i Koranen med moderne undervisnings redskaber.

Vi har udelukkende fokus på læsefærdighed som et produkt af to komponenter nemlig afkodning og forståelse.

Både afkodning og forståelse er forudsætninger for læsning. Fungerer afkodningen ikke, bliver læsningen en upræcis gætteleg, og er forståelsen ikke til stede, bliver læsningen/ koranrecitation meningsløst lydarbejde. Derfor vægter vi begge elementer i læseundervisningen helt fra begyndelsen.

Bismillahi al-Rahmani al-Raheem. Al lovprisning er til Allah Subhanahu wa ta’ala, og må fred og velsignelser være over vores noble Profet. 

Den første vers (āyāt) der blev åbenbaret  – Surah Al Alaq, kapital (96)

READ!

 

Surah 96 menes traditionelt at have været profeten Muhammads første åbenbaring. Mens han er på tilbagetog i Hira-hulen, der ligger ved bjerget Jabal al-Nour nær Mekka, dukker Gabriel op for Muhammad og befaler ham at ”læse!”. Han svarede: “Men jeg kan ikke læse!”. Derefter omfavnede englen Gabriel ham stramt og afslørede derefter de første linier for ham: ”Læs: I din Herres navn, der skabte, (1) Skabte mennesket fra en blodprop. (2) Læs: Og din Herre er den generøseste, (3) der lærte ved pennen, (4) Underviste mennesket det, som han ikke vidste. ” (Bukhari 4953). Det forstås traditionelt, at de første fem ayater (1–5) af Surah Alaq blev afsløret, men dette er ikke den første fuldstændigt komplette Surah, der blev afsløret, og blev faktisk åbenbaret i 3 dele.

 

Medlemsfordele

35% procent rabat til Masha Coffee Lounge

35% dekort på undervisning & kurser

id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere sit amet id felis. Mauris molestie nisl non elit 

Flower Subscription

I

  

Artist Collaboration

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere sit amet id felis. Mauris molestie nisl n

Bliv medlem og kom med på næste studietur

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Gulfraz Hussain

Bestyrelsesmedlem

Kontakt os

Bliv en del af noget fantastisk!

Adresse

Fredensgade 13
2200 København N

+45 26171679

Skriv til os