Velbekommen

Masha Coffee Lounge

 

 

 

Åben hverdag

Mandag- onsdag:  10:00 – 22:00
Torsdag – lørdag: 08:30 – 23:00
Søndag:  08:30 – 21:30

Vi tager imod reservationer

 

TAKE-AWAY

 

 

 

 

 

 

Vores kaffe

PÅ MENUEN

For os betyder kaffe rigtigt meget. Men det er ikke alt – vores hjerte brænder også for andre varme og kolde drikke, bagværk, sandwich og salater. Fælles for alt, vi serverer, er den høje kvalitet på alle vores produkter.

Når det kommer til kaffen, anvender vi også de bedste råvarer for at sikre os, at den altid er af højeste kvalitet.

Viden og fingerspidsfornemmelse er dog mindst lige så vigtige for at brygge en perfekt kop kaffe – derfor har vi kun uddannede baristater hos Masha Coffee Lounge. De kan håndværket og ved, at god kaffe er en videnskab i sig selv.

 

KOLDE DRIKKE

Hos Masha Coffee Lounge finder du ikke bare varm kaffe – vi har også et bredt sortiment af kolde drikke. Udover drikke på flaske, tilbyder vi vores egne blandinger, som laves på bestilling, læskende isteer og lemonader, storfavoritten Frapino og Islatte. Vi udvider løbende vores sortiment af kolde drikke, og derfor brygger vi også altid et nyt udvalg af friske og læskende drikke. God fornøjelse med at finde din personlige favorit!

 

VARME DRIKKE Vi elsker kaffe mere end noget andet, og hos os finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffedrikke. Vi serverer dog også mere end bare kaffe – for eksempel vores marokkansk mynte te. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos os!

 

Velbekommen

Masha Coffee lounge

Nitrogen Events

Vi holder private fester

Privat arrangement? Bryllup? Fødselsdag?

Kontakt os for mere informationer.