Masha Creams

Mød os til Brunch!

Masha Creams 

Videnskaben er ganske enkel. Flydende nitrogen har et kogepunkt på -195,8 grader Celsius, når is beholderen bringes i kontakt, trækker den latente varme ud i isbasen. Dette fryser den lækre blanding inde i is. Processen er så hurtig, er iskrystallerne, der udgør isen, meget mindre end dem, der findes i traditionelle is, hvilket giver den en unik cremet og glat struktur smag.

Det flydende nitrogen får fedtet og vandpartiklerne til at forblive meget små, hvilket giver isen sin cremede konsistens. Målet er at undgå iskrystaller og give en iskold oplevelse.

Velbekommen

På Menuen

BRUCH

For os betyder kaffe rigtigt meget. Men det er ikke alt – vores hjerte brænder også for andre varme og kolde drikke, bagværk, sandwich, pide og salater. Fælles for alt, vi serverer, er den høje kvalitet på alle vores produkter.

Pandekager

Vi har mange lækre sandwiches, salater, yoghurter og andet mættende. Ganske enkelt noget til enhver tid på dagen – morgenmad, frokost, mellemmåltid, eller når du vil have noget hurtigt med på farten.

Vafler

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Brunch Cocktails

Varme drikke

Vi elsker kaffe mere end noget andet, og hos os finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffedrikke. Vi serverer dog også mere end bare kaffe – for eksempel vores marokkansk mynte te. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos os!

Kolde drikke

Hos Masha finder du ikke bare varm kaffe – vi har også et bredt sortiment af kolde drikke. Udover drikke på flaske, tilbyder vi vores egne blandinger, som laves på bestilling, læskende isteer og lemonader, storfavoritten Frapino og Islatte. Vi udvider løbende vores sortiment af kolde drikke, og derfor brygger vi også altid et nyt udvalg af friske og læskende drikke. God fornøjelse med at finde din personlige favorit!

Nitrogen Events

Vi holder private fester

Privat arrangement? Bryllup? Fødselsdag?

Kontakt os for mere informationer.